Πρόγραμμα Παρουσιάσεων Μεταπτυχιακών Διατριβών – Τρίτη 28.03.2023

12:45-13:30 ΠΥΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ Σύγκριση της Κλινικής και Ηλεκτρομυογραφικής αξιολόγησης του Τεστ Συντονισμού του Έσω Πλατύ σε ασθενείς με παθήσεις του γόνατος ΤΡΙΓΚΑΣ Π. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Ζ. ΣΚΕΜΠΕΣ Δ.

13.30-14:15 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μελέτη της διαβαθμολογικής και ενδοβαθμολογικής αξιοπιστίας έντυπων και ηλεκτρονικών χαρτών σώματος καταγραφής της κατανομής του πόνου και η μεταξύ τους συντρέχουσα εγκυρότητα σε ασθενείς με αυχενικό πόνο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Ζ. ΠΟΥΛΗΣ Ι. ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗΣ Γ.

14:15-15:00 ΓΥΡΟΥΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Η συσχέτιση της λειτουργικής ικανότητας των ατόμων τρίτης ηλικίας που διαμένουν στην κοινότητα με τoν κίνδυνο για πτώσεις ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Ζ. ΤΡΙΓΚΑΣ Π. ΤΣΕΚΟΥΡΑ Μ.

15:00-15:45 ΓΚΙΟΝΙ ΑΟΥΡΕΛΑ Η επίδραση της μηχανικής δόνησης στη σπαστικότητα και την ισορροπία παιδιών με εγκεφαλική παράλυση ΜΠΕΣΙΟΣ Θ. ΠΑΡΑΣ Γ. ΧΑΛΚΙΑ Α.

15:45-16:30 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ Μοντελοποίηση των συσχετισμών μεταξύ της καρδιοαναπνευστικής ικανότητας και της μυϊκής δύναμης με το καρδιομεταβολικό προφίλ και την καθιστική συμπεριφορά σε νεαρούς αθλητές σχολικής ηλικίας ΠΕΠΕΡΑ Γ. ΚΟΡΤΙΑΝΟΥ Ε. ΜΠΑΝΙΑ Θ.

16:30-17:15 ΣΤΟΓΙΛΚΟΒΙΤΣ ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ Συσχέτιση χρόνου έκθεσης σε ηλεκτρονικές συσκευές και σωματικής σύστασης με τη μυική δύναμη και μηχανισμούς πρόκλησης τραυματισμού του γόνατος σε νεαρούς αθλητές καλαθοσφαίρισης ΠΕΠΕΡΑ Γ. ΚΑΠΡΕΛΗ Ε. ΞΕΡΓΙΑ Σ.

17:15-18:00 ΜΠΕΝΤΕΒΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΜΑΡΙΝΟΣ Η επίδραση της περιόδου προετοιμασίας στην τελική βαθμολογία του της Δοκιμασίας FMS σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ΚΑΠΡΕΛΗ Ε. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΦΟΥΣΕΚΗΣ Κ.

Written by